top of page

tor. 06. juni

|

Krøderen

Bygdemusikkfestivalen 2024

Velkommen til årets Bygdemusikkfestival.

Bygdemusikkfestivalen 2024
Bygdemusikkfestivalen 2024

Tid og sted

06. juni 2024, 16:00 – 09. juni 2024, 16:00

Krøderen, Skinnesmoen 112, 3535 Krøderen, Norway

Om arrangementet

Påmelding- og innbetaling gjøres samtidig.

· Du kommer rett til betaling for plassen når du har fylt ut påmeldingsskjemaet.Ha ditt bankkort og passord klart.

  Du har 30 minutter på å fullføre en bestilling.

· Vi har ca 10 plasser  i skogen tilgjengelig, skriv i det siste feltet dersom du ønsker/foretrekker plass der.

· For å sikre at grupper/klubber plasseres samlet på området, er det viktig at klubbens navn fremkommer i bestillingen til hver boenhet og ellers at du skriver hvilken gjeng du ønsker å bo i nærheten av, så gjør vi vårt beste for å få det til.

VEDR. SAMLEPÅMELDING AV KLUBBER/GRUPPER:

· Du kan legge inn èn felles bestilling for en gruppe eller en klubb: Vær da oppmerksom på at du faktisk må betale for alle for å få gjennomføre bestillingen. Det vil si at du som bestiller for gruppen/klubben, selv må innkreve betaling av de du bestiller for i ettertid eller på forhånd. Før registreringen begynner er det lurt å dele opp alle boenhetene i bolker og melde på  feks 5-9 like boenheter om gangen, da  man "kastes ut"  etter 30 minutter i det vinduet og må begynne forfra:( Beklager dette, men det kan ikke endres dessverre. Så: ha alle navn, adresser, epostadresse pr boenhet , type og lengde på boenhet og telefonnumre klare på forhånd, samt ha avklart hvem som skal spille til dans så du ikke betaler inn for mye. Det er enklest for oss at det blir riktig fra starten av. 

TIPS:  sorter på forhånd alle som skal meldes på etter billettypen som har riktig antall BETALENDE gjennomgangsbånd  for hver boenhet og fyll ut og betal for en og en type billetter. Da har du nok tid. Eksempelvis har du kanskje 3 boenheter (samme hvilken type) hvor det i hver av dem skal bo 1 ikke-musiker (ikke  påmeldt dansespilling) og ulikt antall musikere i hver enhet. Da er de 3 like i billettkategori og skal bestilles 3 stk av  "Plass med 1 gjennomgangsbånd". Så har du kanskje 8 boenheter hvor det i hver av dem skal bo 2 ikke-musikere og ulikt antall musikere i hver enhet. Da er de like i billettkategori og du bestiller 8 stk "plass med 2 gj.gangsbånd" osv.

Husk derfor at musiker som skal/er påmeldt dansespilling går gratis og regnes IKKE med i antall gjennomgansbånd ved påmeldingen, men musikernes  navn skrives likevel inn som medboende og musikeren får sitt gratis gjennomgangsbånd ved ankomst. Hvis alle som skal bo i samme boenhet er musikere som skal spille til dans, velger du "Plass uten gjennomgangsbånd, men registrerer likevel fullt navn på alle. 

Eksempel for enkeltpåmelding:  dersom det skal bo 3 personer i enheten, men bare én av dem er musiker som er/skal  påmeldes til dansespilling, skal du kun betale for   gjennomgangsbånd til de som ikke skal spille til dans og derfor kjøpe "Plass med 2 gj.gangsbånd." Men du registrerer likevel fullt navn på alle personene.

Billett-kategoriene er:

"Plass med 1 gj.g.-bånd." hvis det skal bo 1 person som ikke skal spille til dans i enheten, evt. i tillegg til musiker(e) som skal spille til dans.

"Plass med 2 gj.g.-bånd." hvis det skal bo 2 personer som ikke skal spille til dans i enheten, evt. i tillegg til musiker(e) som skal spille til dans.

"Plass med 3 gj.g.-bånd." hvis det skal bo 3 personer som ikke skal spille til dans i enheten, evt. i tillegg til musiker(e) som skal spille til dans.

"Plass med 4 gj.g.-bånd." hvis det skal bo 4 personer som ikke skal spille til dans i enheten, evt. i tillegg til musiker(e) som skal spille til dans.

"Plass uten gj.g.-bånd." hvis det kun skal bo musikere som skal spille til dans i boenheten. De får gratis bånd ved ankomst.

OBS:

· Type og størrelse på hver boenhet må registreres når det kjøpes billett. Dette er på grunn av brannforskrifter, med hensyn til plassering. Eks; bobil, 8,5 meter.

· Registrer fullt navn på ALLE som skal bo i boenheten.

· Du må huske å velge den billettypen som har riktig antall gjennomgangsbånd for ikke-musiker pr boenhet. Dersom det er flere enn 4 ikke-musikere i en boenhet, kan de øvrige kjøpe sine gjennomgangsbilletter ved ankomst. Fint om de da vet hvem boenheten de skal bo i er registrert på.

· Påmelding til dansespilling gjøres gjennom boksen "Bestill dansespilling" på nettsiden og må inneholde fullt navn på ALLE orkestermedlemmer for at de skal få gratis gjennomgangs-bånd.

Ønsker du å hjelpe oss litt før, under eller etter festivalen, melder du deg på til det via knappen " meld deg på som dugnadhjelp".

Gjennomgangsbånd gjelder for hele helgen.

Priser:

· Kr 1450,- pr. boenhet.

· For boende ikke-musikere Kr 400,- pr. gjennomgangsbånd hele helgen. Betales ved påmelding, men dersom det blir med flere likevel, så kan disse kjøpe sine billetter ved ankomst.

· Musikere som er påmeldt til dansespilling må også meldes på med fullt navn, men får gratisbånd ved ankomst.

​​

For øvrige besøkende:

· Kr 500,- pr. gjennomgangsbånd for fredag og lørdag, selges i døra/ innsjekkingsbua.

· Kr 300,- pr. dagsbesøk, selges i døra/innsjekkingsbua.

· Gratis for personer under 16 år.

Dagsbilletter for andre besøkende som ikke overnatter eller kommer på besøk til noen kjøpes på festivalen i innsjekkingsbua.

Én dagsbillett gjelder for enten fredag eller lørdag eller man kan kjøpe for begge samtidig til litt redusert pris.

MERK: NÅ ER DET BARE PLASSER PÅ PARKERINGA IGJEN.

BANEN OG SKOGEN ER FULL-BOOKET! VÆR KLAR OVER AT HER ER DET LITT HUMPETE NOEN STEDER - SÅ LURT Å HA MED KLOSSER FOR Å KUNNE RETTE OPP VOGNA/BOBILEN.

Billetter

 • Plass, uten gj.gangsbånd

  Denne billetten inkluderer plass for 1 boenhet, uten gjennomgangsbånd. Denne billetten er for boenheter der alle som skal bo i enheten er musikere som er/blir påmeldt dansespilling. Husk å skrive inn navn og etternavn på alle som skal bo i enheten.

  kr 1 450,00
  Salget ble avsluttet
 • Plass, med 1 gj.gangsbånd

  Denne billetten inkluderer plass for 1 boenhet og 1 gjennomgangsbånd for person som ikke er påmeldt dansespilling. Husk å skrive inn navn og etternavn på alle som skal bo i enheten, OGSÅ på musikere som går gratis.

  kr 1 850,00
  Salget ble avsluttet
 • Plass med 2 gj.gangsbånd

  Denne billetten inkluderer plass for 1 boenhet og 2 gjennomgangsbånd for personer som ikke er påmeldt dansespilling. Husk å skrive inn navn og etternavn på alle som skal bo i enheten, OGSÅ på musikere som går gratis.

  kr 2 250,00
  Salget ble avsluttet
 • Plass med 3 gj.gangsbånd

  Denne billetten inkluderer plass for 1 boenhet og 3 gjennomgangsbånd for personer som ikke er påmeldt dansespilling. Husk at navn på musikere OGSÅ skal registreres.

  kr 2 650,00
  Salget ble avsluttet
 • Plass med 4 gj.gangsbånd

  Denne billetten inkluderer plass for 1 boenhet og 4 gjennomgangsbånd for personer som ikke er påmeldt dansespilling. Husk å skrive inn navn og etternavn på alle som skal bo i enheten, OGSÅ på musikere som går gratis.

  kr 3 050,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page