top of page

          Toraderkurs

Toraderkurs på lørdag fra 11.00-14.00 under årets festival 

Nybegynner v/ Lars Raaen.

Viderekomne v/ Øystein Nicolaisen.

GC-dur.

 

Bli med da vel!

Påmelding på SMS til Marianne Hjelmen;

400 64 263

innen 17.mai 2023.

Bygdemusikkfestivalen 9-12 juni 2022

Endelig!

Vi er tilbake!

Bygdemusikkfestivalen arrangeres igjen på Skinnesmoen i Krødsherad og vi ønsker hjertelig velkommen til dere alle - vi gleder oss til å se dere igjen og høre glade toner og friske dansetrinn!


Vi er skikkelig lei oss for å måtte fortelle at vi ikke lenger får lov til å bruke skogen til plassering av vogner, grunneier har bestemt at slik er det.

Men vi skal gjøre vårt beste for å få til en god plassering likevel.Påmelding og betaling skal i år gjøres under ett; fyll ut påmeldingsskjemaet og følg instruksjonene. Du får en kvittering som du kan skrive ut eller bare ha på mobilen. ( ikke nødvendig)

Frist for å få igjen pengene dersom noe uforutsett skjer og du ikke får kommet likevel er innen 2. juni 2022. Kontakt Janne Fredriksen; bygdemusikkensvenner.janne@gmail.com

evt. på telefon: 995 77 413 mellom kl 18.00 og 20.00.
Priser:


Plass for vogn/bobil: KR 1000,-

Gjennomgangsbillett hele helgen : Kr 400,-

Inngangsbånd enkeltkveld: Kr 250,-

Musiker som er påmeldt til dansespilling: Gratis

Under 16 år: Gratis


Husk at du må skrive navn på alle som skal bo i vogna/bobilen og bestille billetter til alle, slik at vi får pakket mye ferdig på forhånd.


Du må også skrive navn på alle som er i orkesteret når du melder på til dansespilling/konsert slik at disse får gjennomgangsbånd.


Bruk beskjedfeltet nederst i påmeldingen til å skrive navn på orkesteret og evt om du skal høre til en gruppe mennesker mht plassering på banen, så gjør vi vårt beste for å plassere folk sammen på banen. ( så langt det er mulig )


Innkjøringen starter torsdag kl 16.00.


Comments


bottom of page