Vintertreff på Torbjørnrud hotell
2024
Overskrift 4
I 2024 flytter vi treffet som vi tidligere har hatt på Lia Fjellstue i Geilo til
Torbjørnrud hotell på Jevnaker
- dette blir spennende!
Håper dere blir med
Påmelding
1: Betal inn festivalpass på kr 200,- pr person som skal være med, til
Bygdemusikkens Venner sin konto: 2270.22.19799 innen 1.januar ’24. HUSK navn på hvem det gjelder.
Dette dekker arr. kostnader som lyd, hjelp, flott musikk, fest osv.
Musikere som skal spille til dans betaler ikke festivalpass , de går gratis begge kvelder
Se info for påmelding til dansespilling lenger ned
2: Bestill rom direkte til hotellet innen 10. januar ’24
På epost til: booking@thorbjornrudhotell.no
eller på tlf: 61 31 71 00
BRUK ORDRENUMMER 14243 i emnefeltet eller som referanse når du bestiller.
Innsjekk mulig fra kl 15.00 fredag 9. februar '24.
Ved ankomst betaler dere i resepsjonen for rommet inkl. mat og ved avreise betaler dere evt andre påløpte utgifter dere har skaffet dere i løpet av helgen.
Musikere som skal spille til dans betaler ikke festivalpass, de går gratis.
OBS: Mat for dagsbesøkende må bestilles på forhånd, kontakt hotellet direkte på tlf: 61 31 71 00 for å bestille.
Priser 2024
Pr. pers i dobbeltrom, kr 1980,- + kr 200,- pr person for festivalpass.
Enkeltrom, kr 2780,- + kr 200,- pr person for festivalpass.
Dette inkluderer 2 retters middag på fredag, frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost på søndag, masse buskspill, samt levende musikk og dans begge kvelder.
Ønsker du å bli med på moroa uten overnatting, betaler du inngang/ festivalpass kr 100,-pr kveld til BMV, det kan gjøres når du ankommer: FINN EN AV OSS i styret for hjelp, samt bestill / betal for evt middag/ lunsj etc til hotellet om du skal ha det mens du er der.
Musikere som skal spille til dans betaler ikke festivalpass, de går gratis.
Underholdning
Det blir ikke mye til treff dersom vi ikke har musikk...
Bli med å ta ei økt eller to for laget og meld dere på til dansespilling!
Direkte til Anne Grete Lærum på
telefon 924 26 207
eller
i messenger til henne på Facebook:
https://www.facebook.com/anne.grete.lerum
Det blir som tidligere år hengt opp lister i hotellets resepsjon der dere kan skrive dere på til dansespillingen lørdag.
Kontakt Anne Grete for hjelp.
Om Torbjørnrud Hotell
I strandkanten ved Randsfjorden
Gården hvor Thorbjørnrud hotell ligger i dag, har en lang og allsidig historie– og kan spores tilbake til 1300-tallet. Hovedhuset har blant annet vært direktørboligen til Hadeland Glassverk. Hotellfløyen ble bygget på i 1980-årene, arkitekt var Alf Bastiansen. Nybygget er en sjelden arkitektonisk perle med mye glass og følgelig mye lys og utsyn til den historiske hagen og Randsfjorden. Den ærverdige Direktørboligen fungerer i dag som selskaps- og restaurantlokale. Vi har ellers gjort mye for å skape et levende, fargerikt og inspirerende hotell – ved hjelp av interiør og kunst og den frodige hagen.
Med forbehold om endringer:
Fredag:
20.30 - Lørenskog Trekkspillklubb
21.00 -Per og Svetlana
21.30 - 19:07
22.00 - B-Jørns
22.30 - Bjørn Brunstrøm m/venner
23.00 - "Loddtrekning"
23.30 - Pompel & Pilt
24.00 - Hauge & Hagen
00.30 - Marianne`s
01.00 - På Solåm
01.30 - Øyen`z Duo Lørdag: Merk tiden!!!
Foreløpig konsert lørdag:
Hauge & Hagen band
Pompel & Pilt
Lørenskog TK
Bjørn Brunstrøm & Co
Lørdag:
19.45 -Sande TK
20.15 - Elin m/venner
20.45 - Østaljom
21.15 - Buskspellradern
21.45 - Læruma & Trygve
22.15 - Anderen & Co
22.45 - Hulda-Martine`s
23.15 - Bardølsgård & Rustand
23.45 - Gamle Aker Spelemannslag
00.15 - Øyvind Hagen Band
00.45 - Loddtrekning
01.00 - Lien & Bogen
Skurdalsdansen på Lia
2023
Galleri
Påmelding
Du ringer eller skriver direkte til hotellet for å reservere et rom eller flere innen 15.12.2022:
Tlf.: 32 08 74 00
E-mail: lia@fjellhotell.no
Festivalpass på kr.350,- pr. person innbetales til BMV-konto: 2270.22.19799 innen 15.desember 2022.
Du er sikret rommet først når dette er betalt inn.
Husk å merke innbetaling med fullt navn på alle personer.
Rommet betales til hotellet ved ankomst/avreise.
Dersom festivalpasset ikke er betalt innen fristen kan rommet bli tildelt andre/de som er på venteliste uten varsel.
Ved avbestilling av rom senere enn 15.01.23, fakturerer hotellet for oppholdet i sin helhet.
Underholdning
Det blir ikke mye Skurdalsdans dersom vi ikke har musikk...
Bli med å ta ei økt eller to for laget og meld dere på til dansespilling!
Direkte til Anne Grete Lærum på
telefon 924 26 207
eller
i messenger til henne på Facebook:
https://www.facebook.com/anne.grete.lerum
Det blir som tidligere år hengt opp lister i hotellets resepsjon der dere kan skrive dere på til dansespillingen lørdag.
Kontakt Anne Grete for hjelp.
Priser
Priser 2023:
Festivalpass kr 350,- pr person
PR. Pers i dobbeltrom, kr 1650,-
PR. Pers i enkeltrom, kr 1800,-
Dette inkluderer mye flott musikk og masse god mat:
Fredag - Kveldsbuffet
Lørdag – Frokost-, Lunsj- og Kveldsbuffet
Søndag: Brunsj-buffet
Festivalpass på kr 350,- gjelder pr person som skal være med. Innbetales til Bygdemusikkens Venner sin konto: 2270.22.19799 innen 15.12.2021 for at rommet skal holdes av.
Ved avreise betaler dere for rommet og evt andre påløpte utgifter dere har skaffet dere i løpet av helgen.
Ønsker du å komme på kveld uten overnatting, må du betale festivalpass for en kveld kr 175,- eller for begge kvelder
kr 350,- til BMV's konto, ( evt vipps når du ankommer: finn en av oss i styret så hjelper vi deg) samt for evt middag/ lunsj etc til hotellet ved utsjekk.
Om Lia Fjellstue
-et fantastisk sted i varme og rolige omgivelser,
Hotellet ligger i solhellingen med panoramautsikt mot Hardangervidda, 14 km fra Geilo i vakre Skurdalen 850 moh.
Lia har overnatting til ca 90 gjester, fordelt på 20 dobbeltrom, 20 familierom, 8 fjellsuiter og 5 enkeltrom,
- alle med dusj, wc, telefon, TV og wifi.
De har bar med alle rettigheter.
I peisestua er det alltid fyr på peisen.
Her er det en koselig bar og dans til levende musikk enkelte kvelder i uken og i hvert fall denne helgen.
Lia har et kjøkken som er viden kjent for sin hjemmelagde og velsmakende mat, den er er laget med kjærlighet til faget, smaker fortreffelig og serveres i tradisjonsrike omgivelser.