Vintertreff på Thorbjørnrud hotell
2025

Overskrift 4
Nå er det snart treff igjen. Lurer du på om det fortsatt er ledige rom, ring hotellet på 61 31 71 00 for å spørre og evt bestille.

Praktisk info kort oppsummert:
Innsjekk fredag 31, januar fra kl. 14.30
Priser:
Kr. 2000,- pr pers i dobbeltrom
Kr. 2890,- for enkeltrom
Kr. 200,- for festivalpass betales til Bygdemusikkens venner konto: 2270.22.19799 så snart som mulig for de som ennå ikke har gjort det. Dette gjelder kun de som IKKE skal delta på scene.
Måltider:
Fredag – middags-buffet i spisesalen kl. 18.00-20.30
Lørdag – frokost kl. 08.00-10.00
Lunsj-buffet i spisesal kl. 12.30-14.30
Middags-buffet i restaurant oppe kl. 18.00-20.30
Søndag – frokost i spisesal kl. 08.00-10.30
Enkel nattmat / bagett kan kjøpes i resepsjonen etter midnatt begge kvelder.
Dagspass for de som ikke bor på hotellet kr 100,- pr kveld.
For dags-/kveldsbesøkende som ønsker mat, må dette forhånds-bestilles direkte til hotellet tlf: 61 31 71 00.
Priser på måltider for de som ikke bor på hotellet:
Middag fredag kr. 425,-
Lunsj lørdag kr. 325,-
Middag lørdag kr. 425,-
Vi gleder oss til å møtes igjen

Påmelding
1: Betal inn festivalpass ( gjennomgangsbånd) på kr 200,- pr person som skal være med, til
Bygdemusikkens Venner sin konto: 2270.22.19799
innen 04. januar ’25.
Skriv navn på hvem det gjelder.
Musikere som skal spille til dans betaler ikke festivalpass , de går gratis begge kvelder.
Se info for påmelding til dansespilling lenger ned.
2: Bestill rom direkte til hotellet innen 04. januar ’25
Hotellet ønsker helst bestillinger på e-post til: booking@thorbjornrudhotell.no
men kan også besvare spørsmål på tlf: 61 31 71 00
BRUK ORDRENUMMER 15684 i emnefeltet som referanse når du bestiller.
Følg samme prosedyre dersom du ønsker en plass til bobil. Merk at dette er uten strøm.
Innsjekk mulig fra kl 14.30 fredag 31. januar '25.
Ved ankomst betaler dere i resepsjonen for rommet inkl. mat og ved avreise betaler dere evt andre påløpte utgifter dere har skaffet dere i løpet av helgen.
For dags/kveldsbesøkende som ønsker mat, må dette bestilles direkte til hotellet, telefon 61 31 71 00.
Priser på måltider for de som ikke bor på hotellet:
Middag fredag kr. 425,-
Lunsj lørdag kr. 325,-
Middag lørdag kr. 425,-
Priser 2025
Pr. pers i dobbeltrom, kr 2000,- + kr 200,- pr person for festivalpass.
Enkeltrom, kr 2890,- + kr 200,- pr person for festivalpass.
Dette inkluderer middags-buffè på fredag, frokost, lunsj og middags-buffè på lørdag og frokost/brunsj på søndag, masse buskspill, samt levende musikk og dans begge kvelder.
I år rigger hotellet også opp en mer praktisk bar-løsning nede ved dansesalen og det blir mulig å kjøpe enkel nattmat etter midnatt :-D
Ønsker du å bli med på festen uten overnatting og ikke skal spille til dans, betaler du festivalpass kr 100,- pr kveld til BMV, det kan gjøres til BMV's konto 2270.22.19799 på forhånd eller når du ankommer. Merk med navn i meldings-feltet og medbring kvittering, for eksempel bilde på mobilen.
Dersom du ønsker måltider mens du er på hotellet som dagsgjest må dette forhåndsbestilles til hotellet på
telefon 61 31 71 00.
Musikere som skal spille til dans betaler ikke festivalpass, de går gratis. Husk å melde på orkesteret med besetningsliste til Anne Grete Lærum. Se info under UNDERHOLDNING.
Underholdning
Programmet for dansespilling er nå fullt, men ta evt kontakt med Anne Grete Lærum på telefon 924 26 207
eller
i messenger til henne på Facebook:
https://www.facebook.com/anne.grete.lerum
for spørsmål.
Det blir som tidligere år også hengt opp lister i hotellets resepsjon der dere kan skrive dere på til konsert-spilling lørdag, men da det er mange "om beinet" kan det være
lurt å gjøre dette på forhånd.
Kontakt Anne Grete for hjelp.



Om Torbjørnrud Hotell
I strandkanten ved Randsfjorden
Gården hvor Thorbjørnrud hotell ligger i dag, har en lang og allsidig historie– og kan spores tilbake til 1300-tallet. Hovedhuset har blant annet vært direktørboligen til Hadeland Glassverk. Hotellfløyen ble bygget på i 1980-årene, arkitekt var Alf Bastiansen. Nybygget er en sjelden arkitektonisk perle med mye glass og følgelig mye lys og utsyn til den historiske hagen og Randsfjorden. Den ærverdige Direktørboligen fungerer i dag som selskaps- og restaurantlokale. Vi har ellers gjort mye for å skape et levende, fargerikt og inspirerende hotell – ved hjelp av interiør og kunst og den frodige hagen.



